fbpx

Praktisk info

Start/mål

Startområdet ligger i Dyrehaven, ca. 900 m fra Ved Fortunen 33, 2800 Lyngby. Målområdet ligger Ved Fortunen. Se kort her

Vis “Ved Fortunen” på kort. Starten går søndag d. 6. oktober kl. 11.00

Vær opmærksom på at komme i god tid, da man skal gå de 900 m til startstregen.

Ruten

Distancen er 13,3 km. Ruten ser ud som følgende:

Transport

Eremitageløbet er et yndet arrangement med mange gæster. Det giver trafikale udfordringer, når løbere og tilskuere søger til og fra Dyrehaven på dagen

Tag derfor af sted i god tid. Benyt gerne offentlig transport, hvis muligt.

Transport – S-tog

Du kan tage s-tog til Klampenborg St og gå til start derfra eller tage vores shuttle bus. Shuttle bussen kører inden for 20 minutter. Første afgang er 8.15 og sidste er 10.15. Bussen har plads til 50 af gangen. Mød op i god tid da der kan forekomme ventetid. Læs om stationer og ankomst-/afgangstider på www.dsb.dk ogwww.rejseplanen.dk

Transport – Movia-busser
Se køreplaner mm. på www.moviatrafik.dk og www.rejseplanen.dk

Transport – Cykel
Der er ingen organiseret cykel-parkering. I praksis er det muligt at stille sin cykel umiddelbart i nærheden, men husk at tage hensyn til de lokale beboere.

Du kan planlægge din cykeltur til Dyrehaven med cyclistic.dk/da

Afsætning – bus

Sker ved Hjortekærsvej nord for Klampenborgvej.

Afsætning – Personbil
Sker ved Klampenborgvej nær Ermelundsvej

Transport og parkering – bil
Af trafiksikkerhedsmæssige hensyn vil der være p-kontrol på vejene omkring Dyrehaven under Eremitageløbet. Husk derfor at overholde skiltningen og færdselsloven når du parkerer, herunder ingen parkering på cykelstierne! Tag hensyn til beboerne hvis du parkerer på vejene omkring Dyrehaven.

Brug parkeringspladserne på DTU:

Parkering –  6.000 p-pladser på DTU
Benyt p-pladserne ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Dyrehavsbakken. 

På motorvejene er der afmærkninger af frakørslerne og frem til parkeringsområderne til DTU, hvor der er 6.000 p-pladser. Erfaringsmæssigt er der bedst plads i den nordlige del. Deltagere, der kommer til løbet ad Motorring 3 fra syd, anbefales at benytte afkørsel 18 og køre mod Birkerød til afkørslen ved Sorgenfri og derefter følge skilteanvisningen til DTU’s parkeringspladser.

Parkerer du ved DTU, anbefales det at benytte stien, der går fra Akademivej under motorvejen og videre til Trongårdsskolen.

I år kører der også en shuttle bus fra DTU Hovedindgangen
Anker Engelundsvej 101 A. Den kører inden for 20 minutter. Første afgang er 8.15 og sidste er 10.15. Der er plads til 50 af gangen. Kom i god tid da der kan forekomme ventetid. Bussen kører tilbage fra Fortunen til DTU efter løbet mellem 12.30-14.30.

Parkering og afsætning af passagerer på motorvejen samt på til- og frakørselsvejene til motorvejene er strengt forbudt.

Ingen Parkering ved Fortunen og i Taarbæk!

Det er ikke muligt at parkere Ved Fortunen. Det er heller ikke muligt at parkere i Taarbæk, da der erfaringsmæssigt ikke er ledige pladser i weekenderne.

Tag hjemmefra i god tid. Det vil være utrolig ærgerligt at sidde fast i en trafikprop, når startskuddet lyder søndag 6. oktober kl. 11.00.

Væskedepoter

Der er uddeling af saft og vand ved Eremitageslottet, som passeres to gange, og i målområdet. På grund af de særlige regler i Dyrehaven må arrangørerne kun uddele væske.

Toiletter

I målområdet vil der være opstillet toiletter og urinaler, som kan benyttes både før og efter start.

Førstehjælp

Røde Kors-teltene er bemandet med både samaritter og læger. Teltene er placeret ved mål. Endvidere er der samaritter ved 10 og 12 kilometer. Langs ruten er der samaritter med ekstra kompetencer. Vigtigt: Alle deltagere starter på eget ansvar.

Kontakt Røde Kors på dagen på: 40 712 112

Omklædning

På dagen har du mulighed for omklædning i pavilloner nær Hotel Fortunen. Det er ikke tilladt at efterlade sine ting i disse pavilloner. Der vil være både en til herreomklædning og kvindeomklædning. Der vil ikke længere være mulighed for omklædning ved Trongårdsskolen.

Medaljer

Der er medalje til alle gennemførte løbere. Medaljen bliver udleveret ved målområdet.

Præmier

Hurtigste mand og kvinde hædres med BTs sølvfad, samt 1, 2 og 3. pladsen får en særskilt medalje i hhv. guld, sølv eller bronze. Derudover er der gavekort til Kaiser Sport til de første 3 fra begge køn.

T-shirts

Til Eremitageløbet i år er der T-shirts. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du se CRAFTs størrelsesvejledning her.

Tidtagning

Bemærk at du kun må løbe med ét startnummer. Løber du med flere startnumre, kan de mange chip forstyrre hinanden, og er snyd.

Chippen sidder bag på startnummeret, og det er denne, der registrerer din tid, når du løber over startstregen, og igen når du passerer målstregen.

Startnummeret må ikke bøjes og skal være synligt på brystet. Det skal ikke returneres efter løbet.

Resultater

Du modtager en sms med dit resultat efter løbet. Du skal dog have indtastet dit mobilnummer på din profil, da du tilmeldte dig. Hvis du ikke har gjort det, kan du stadig ændre det ved at logge ind og indtaste det her.

Du kan tjekke dit resultat efter løbet på Ultimates hjemmeside eller mobilapp. Hvis du er tilskuer, kan du følge med i folks mellemtider på Ultimates mobilapp. O


Værdiopbevaring

I år bliver det muligt at få sine værdigenstande (mobil, nøgler, pung) opbevaret. Kom i god tid for at være sikker på, at du når det inden løbet. Det er ikke muligt at få sin taske opbevaret. Værdiopbevaring er på eget ansvar. Der kommer til at stå frivillige ved værdiopbevaringen under hele løbet.

Modtagelse af startpakke (startnummer + T-shirt)

Startpakker kan tilsendes mod et gebyr på 50,- ved tilmelding indtil d. 15. august. Ellers kan startnummer afhentes til Friløbet d. 22. september på Østerbro Stadion, d. 5. oktober i Dyrehaven kl. 14-17 eller d. 6. oktober inden Eremitageløbet fra kl. 8 til 10.30. Deltagere som har tilkøbt at få startpakken tilsendt med posten, vil modtage deres startpakke ultimo september.

Aflysning

Såfremt Eremitageløbet må aflyses på grund af vejrlige forhold eller andre uforudsigelige forhindringer, vil dette blive annonceret på hjemmesiden www.elob.dk så hurtigt som muligt. Det bemærkes, at du ikke kan få dit tilmeldingsgebyr tilbage, uanset om Eremitageløbet må stoppes på grund af vejlige forhindringer eller andre uforudsigelige forhold, der opstår, efter at løbet officielt er sat i gang. Dvs. at i tilfælde af aflysning pga. force majeure kan arrangøren ikke pådrages ansvar, og der er ikke mulighed for refundering af tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet. Dertil vil indbetalte gebyr ikke blive refunderet, da det er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at deltagere ikke har fortrydelsesret, når først bestillingen af et startnummer er gennemført.

Overdragelse/salg af startnummer

Det er muligt at overdrage eller sælge det tilsendte startnummer til en anden løber. Sker det, bør oplysningerne på dette års tilmelding opdateres. Det gør du ved at følge det link, der er i bekræftelsen, du modtog på mail, da du tilmeldte dig. Brug login & password fra samme mail.

Jubilæumsnål

Løbere, der gennemfører årets Eremitageløb nr. 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 eller 50 kan få en jubilæumsnål. For at modtage nålen skal man ved tilmelding oplyse, hvilken jubilæumsnål man ønsker at bestille og hvor mange gange, man har gennemført Eremitageløbet. Nålen skal hentes lige efter løbet i samme telt som blev brugt til nummeruddeling.

Tilskuere

Tilskuere er meget velkomne, blot de overholder skovens regler. Lad vildtet være i fred. Respektér afspærringerne og undlad at gå på løbsruten. Smid ikke affald.

Facebook
YouTube
Instagram