fbpx

Privatlivspolitik 
Opdateret 07-03-2019

Eremitageløbet har ansvaret for, at dine data opbevares og administreres efter den gældende persondatalovgivning.

På denne side kan du læse om Eremitageløbets privatlivspolitik.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
Når du tilmelder dig vores event, afgiver du en række personlige oplysninger, som opsamles sikkert hos os:

Eremitageløbet
Gunnar Nu Hansens Plads 3a
DK-2100 København Ø
Danmark

Mail: info@elob.dk

Hjemmeside: www.elob.dk

Ved accept forpligter du dig til, at dine kontaktinformationer til stadighed er opdaterede. 

Behandling af personoplysninger

Vi behandler følgende personoplysninger

Registrerings- og kontaktoplysninger såsom navn, køn, nationalitet, adresse, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse, klub, produktvalg, forventet tid.

Indlejret indhold fra andre hjemmesider

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

Der er megen snak om personoplysninger og privatlivspolitik efter de nye EU-regler trådte i kraft. Hvem har hvilke oplysninger, og hvad bruges de til? Vi ønsker, at du er tryg og føler dig ordentligt behandlet. Derfor vil vi beskrive for dig, hvordan vi håndterer dine personoplysninger på en sikker måde.

Hvorfor har vi oplysninger om dig?

Vi har oplysninger om dig for at kunne tilmelde dig Eremitageløbet.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi anvender dine oplysninger til løbsspecifikke standarder.

En tilmeldt deltagers persondata præsenteres på deltager- og resultatlister for vores arrangementer. 

Vi anvender desuden din mailadresse til opdatering om tilmelding, informationer om løbet, evaluering og nyhedsmail, såfremt du har tilvalgt dette.

Indsamling, anvendelse og videregivelse af billedmateriale

I forbindelse med vores events tager vi fotos og video af eventet og deltagerne. Dette materiale er situationsoptagelser, hvor selve eventen eller aktiviteten er det egentlig fokus. Situationsoptagelser må aldrig være krænkende. 

Situationsoptagelser kan uden forudgående samtykke anvendes af arrangørerne og efter konkret aftale af partnere og sponsorer, også til markedsføringsformål. 

Mediemateriale, hvori deltagere optræder som en del af vores arrangementer, præsenteres eksempelvis på hjemmeside og på sociale medier, som administreres af Eremitageløbet samt evt. andre arrangører.

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi gennemfører de fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et passende sikkerhedsniveau og beskyttelse af persondata. 

Foranstaltningerne skal gennemføres under hensyntagen til det aktuelle tekniske niveau, implementeringsomkostningerne og den pågældende behandlingskarakter, omfang, sammensætning og formål samt risici af varierende sandsynlighed og alvor for fysiske personers rettigheder og frihedsrettigheder. Vi tager bl.a. kategorien af personoplysninger i betragtning ved fastlæggelsen af disse foranstaltninger. 

Vi gennemfører disse sikkerheds foranstaltninger således, at vi opfylder kravene i den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. 

Data- og betalingssikkerhed

Vi indsamler og opbevarer alle indsamlede person- og betalingsdata, i Ultimate Sport Service’s systemer, som er sikret af SSL/TSL-krypterede forbindelser. Ultimate Sport Service’s tilmeldings- og betalingsplatform OnReg har PCI-certificering og scannes månedligt af TrustKeeper. 

Når man anvender betalingskort, gennemføres betalingen i et betalingsvindue hostet af Ultimate Sport Service. I den forbindelse indsamler vi kortinformationer, herunder kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Disse informationer, som er isoleret i brugerens tilmeldingssession, sendes videre til udbyderen af betalingsgatewayen og slettes derefter, med mindre brugeren har givet aktiv accept til at gemme dennes kortoplysninger.

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til løbende at opdatere vores privatlivspolitik. 

Sletning af data

Vi gemmer persondata på kontinuerlig basis med henvisning til undtagelserne i persondataloven omkring samfundsmæssige, historiske og statistiske data. 

Vi gemmer også billedmateriale på kontinuerlig basis med henvisning til persondataloven om situationsbilleder. 

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, og du har ret til at få dine oplysninger slettet. Henvendelse herom kan ske til info@elob.dk 

Spørgsmål?

Du er til enhver tid velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Eremitageløbet

Mail: info@elob.dk

Facebook
YouTube
Instagram